Seksifantasiat

Stripparina ollessani minulle on tullut vastaan monia sellaisiakin fantasioita ja kinkkejä, joita en olisi osannut ikinä ajatella. Ensimmäistä kertaa kun edessäni oli mies, joka pyysi minua kuvailemaan isointa penistä, jota olin nussinut, takeltelin vain jotain. Isoin kulli oli ollut koko kämmeneni mittainen ja niin paksu, että tuntui siltä, ettei se koskaan mahtuisi sisääni. Tätäkö hän halusi kuulla? Kun tajusin, kuinka kiihotuksen hymy nousi miehen kasvoille, aloin innostua enemmän ja enemmän. Kohta jo kerroin vuolaasti noista ihanista seksikerroista, tuon valtavan ison peniksen tyydyttäessä minua uudelleen ja uudelleen!

Moni fantasia on sellainen, johon olen itsekin mieltynyt, kun joku on ensin tutustuttanut minut siihen. Dominointi, pienelle penikselle naureskelu ja strap-on-panot, ovat kaikki todella kiihottavia ajatuksia!


Seksipuhelimeen soittaessa fantasia muuttuu todeksi; nainen istuu kasvoillesi, märät pikkarit tuoksuvat taivaalliselta. Ihanat huulet puristuvat sinun kovana sykkivän kullisi ympärille… Luurin toisessa päässä taitava ja ammattimainen nainen johdattelee sinut ihanaan orkkuun!

Me Suvin seksipuhelimeen vastailevat työt olemme kaikki erotiikka-alan ammattilaisia, joten voit rohkeasti jakaa kanssamme kaikenlaiset fantasiat. Todennäköisesti olemme törmänneet siihen aikaisemminkin, joten suhtaudumme kaikkeen luotevasti ja innostuneesti.

Mikä onkaan ihanampaa kuin jakaa oma kiihotuksen kohde upean naisen kanssa! 😉