Miksi soittaa seksipuhelimeen?

Kaikki me olemme joskus katsoneet pornoa – toiset jopa päivittäin, eikä siinä ole mitään hävettävää! Olkaamme rohkeasti runkkareita! Minä ainakin olen, helposti surruttelen menemään vibraattorinin kanssa joka päivä, ja usein kaksikin. Ja tietysti masturboin puhelimessa yhdessä sinne soittavien herrasmiesten kanssa!

Videoiden ja kuvien katselu netissä on kuitenkin kaukaista. Siinä jää vain katselijaksi. Vaikka jokaisesta seksifantasiasta löytyykin videoita selattavaksi, jää silti kokemus jotenkin kylmäksi.

Puhelinseksi on eriomainen apu tähän ongelmaan. Soittaessasi Suvin seksipuhelimeen sinulle vastaa aito suomalainen nainen, ja olemme kaikki aikuisviihteen ammattilaisia! Voit siis uppoutua seksifantasiaasi paljon syvemmällä tavalla. Voit kuulla naisen puheen, kuulla hänen huohotuksensa ja hänen sanansa toimivat ihaneena kiihokeena erektiollesi! Kokemus on räätälöity juuri sinulle, ja voimme puhua juuri niitä asioita, joita haluat kuulla.

Soittamalla Suvin seksipuhelimeen, voit olla varma, että toisessa päässä on luotettava ja aito suomalainen nainen, joka palaa halusta kuulla sinun fantasiasi. Monia herkullisen kiihottavia fantasioita ovat kiimaisten pikkareiden haistelu, aisurifantasiat, naisen nautinnon kuuntelu, ja pelkkä ajatus siitä, kuinka kiimasta kova peniksesi työntyy kosteaan ja kuumaan pilluun…

Pelkkien kuvien sijasta on niin paljon kiihottavampaa jutella aidon naisen kanssa puhelimessa, ja kuulla hänen omia fantasioitaan. Puhelinseksi on nopea tapa purkaa paineita, ja sitä voi harrastaa melkein missä vain; työpaikalla vessassa, mökillä, joulupöydästä sukulaisia pakoon livahtaneena…

Olit sitten jo kokenut herrasmies, seksinnälkäinen peto tai naiskokemuksia etsivä nuori mies, saat varman tyydyksen soittamalla seksipuhelimeen!

Älä runkkaa yksin, tehdään arjesta herkkua!

Seksifantasiat

Stripparina ollessani minulle on tullut vastaan monia sellaisiakin fantasioita ja kinkkejä, joita en olisi osannut ikinä ajatella. Ensimmäistä kertaa kun edessäni oli mies, joka pyysi minua kuvailemaan isointa penistä, jota olin nussinut, takeltelin vain jotain. Isoin kulli oli ollut koko kämmeneni mittainen ja niin paksu, että tuntui siltä, ettei se koskaan mahtuisi sisääni. Tätäkö hän halusi kuulla? Kun tajusin, kuinka kiihotuksen hymy nousi miehen kasvoille, aloin innostua enemmän ja enemmän. Kohta jo kerroin vuolaasti noista ihanista seksikerroista, tuon valtavan ison peniksen tyydyttäessä minua uudelleen ja uudelleen!

Moni fantasia on sellainen, johon olen itsekin mieltynyt, kun joku on ensin tutustuttanut minut siihen. Dominointi, pienelle penikselle naureskelu ja strap-on-panot, ovat kaikki todella kiihottavia ajatuksia!


Seksipuhelimeen soittaessa fantasia muuttuu todeksi; nainen istuu kasvoillesi, märät pikkarit tuoksuvat taivaalliselta. Ihanat huulet puristuvat sinun kovana sykkivän kullisi ympärille… Luurin toisessa päässä taitava ja ammattimainen nainen johdattelee sinut ihanaan orkkuun!

Me Suvin seksipuhelimeen vastailevat työt olemme kaikki erotiikka-alan ammattilaisia, joten voit rohkeasti jakaa kanssamme kaikenlaiset fantasiat. Todennäköisesti olemme törmänneet siihen aikaisemminkin, joten suhtaudumme kaikkeen luotevasti ja innostuneesti.

Mikä onkaan ihanampaa kuin jakaa oma kiihotuksen kohde upean naisen kanssa! 😉

Info

  1. Seksipuhelimen numero on 070012829 ja hinta 3,60€/min + pvm. Puhelut hinnoitellaan sekunnin tarkkuudella. Puhelut hinnoitellaan puhelinlaskussasi.
  2. Jokainen puhelu aikakatkaistaan kun 13 minuuttia on tullut täyteen. Tämä on jokaisen puhelun maksimikesto, ja rajoitus tulee operaattorilta. Puhelurajan tullessa täyteen voit toki soittaa uuden puhelun. Operaattorilla saattaa olla rajoja, joka sanelee kuukausittaisen maksisumman, joka on käytettävissä palvelulinjoihin.
  3. Linjalta vastaavat tytöt Olivia, Mira ja Aura. Ainakin joku meistä on paikalla joka päivä, useina useampikin. Soittamalla ja juttelemalla löydät suosikkityttösi 😉
  4. Suvin seksipuhelin on tyttöjen itse ylläpitämä. Olemme erotiikka-alan ammattilaisia, ja voimme tarjota laadukasta ja osaavaa palvelua. Olemme saaneet kiitosta monipuolisesta osaamisestamme, ja siitä, että olemme täysillä mukana jokaisessa puhelussa.
  5. Kysymyksissä voit ottaa yhteyttä [email protected] Löydymme myös Twitteristä @suvinseksilinja